Florant

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Leusden - Leusden-Centrum Oost
Actueel aanbod

€ 490.000,- tot € 799.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
84 - 116m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

Ontwikkelaar Heilijgers uit Amersfoort koopt het voormalige politiebureau van de gemeente Leusden aan de Twijnderij. Dit nadat het bedrijf de Europese aanbesteding voor de verkoop heeft gewonnen. Het winnende plan houdt de bouw in van 38 levensloopbestendige koopappartementen. De appartementen krijgen een duurzame voorziening voor verwarming en tapwater. De stroom die gebruikers nodig hebben, wordt volledig door zonnepanelen op het gebouw opgewekt. In de halfverdiepte parkeergarage onder het gebouw, worden 26 parkeerplaatsen gerealiseerd met een laadpaalvoorziening.

De 39 koopappartementen van het plan bieden je volop keuze in ligging en formaat. Het is net waar jouw voorkeur naar uitgaat! Het aanbod bestaat uit twee verschillende types met een woonoppervlakte van circa 84 tot 122 m2. Alle appartementen zijn praktisch ingedeeld en goed toegankelijk, met brede gangen en zonder drempels. Hierdoor sluiten ze perfect aan bij jouw veranderende woonwensen. De grote ramen maken het lekker licht in huis en je beschikt over een eigen buitenruimte. De appartementen op de bovenste verdieping hebben daarnaast nog een entresol die extra leefruimte schept. Alles voor jouw wooncomfort, nu en in de toekomst!

Geef nu jouw bouwnummervoorkeur door voor 14 juli 2024 23:59 uur op de website en krijg een streepje voor bij de toewijzing.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Florant
Start verkoop
18-07-2024
Woningen
39 van 39 beschikbaar
Prijs
€ 490.000,- tot € 799.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leusden.

Aanmelden