Actueel

Nieuws

Nog enkele woningen beschikbaar Lokaal nieuws woensdag 10 april 2019

Nog enkele woningen beschikbaar

De makelaars zijn gestart met de gesprekken met de optanten na de toewijzing. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. 

De makelaars zijn gestart met de gesprekken met de optanten na de toewijzing. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. 

Bekijk de kavelkaart om te zien welke woningen dit zijn! Heb je interesse in een woning schrijf je dan in. 

De inschrijving is gesloten Lokaal nieuws maandag 01 april 2019

De inschrijving is gesloten

De inschrijving voor de woningen in fase 2 is gesloten. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.

De inschrijving voor de woningen in fase 2 is gesloten. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Vanaf 3 april gaan de makelaars contact opnemen met de kandidaten die een woning toegewezen hebben gekregen. Mocht er daarna nog een woning vrijkomen nemen de makelaars contact op met de reservekandidaten die zich voor dit bouwnummer hebben ingeschreven. 

Verkoop gestart Lokaal nieuws maandag 18 maart 2019

Verkoop gestart

De verkoop van de 31 woningen in fase 2 is zaterdag 16 maart jl. succesvol van start gegaan. Alle informatie over de woningen is te vinden op de website. 

De verkoop van de 31 woningen in fase 2 is zaterdag 16 maart jl.  succesvol van start gegaan. Alle informatie over de woningen is te vinden op de website. 

De inschrijving is gesloten. Maart je kunt je nog altijd inschrijven als reservekandidaat. Je dient in te loggen in jouw account en te kiezen voor "digitaal inschrijfformulier" en de 4 stappen te doorlopen.

Vragen of onduidelijkheden?
Heb je vragen over het project? Je kunt altijd contact opnemen met Herbrink Makelaars via 033 - 495 09 50 of onze woonadviseur Jeanette Loonstra 06-14271 221. Liever mailen? Stuur een mailtje naar info@deverborgentuinen.nl.

Start verkoop 16 maart 2019 Lokaal nieuws maandag 18 februari 2019

Start verkoop 16 maart 2019

De verkoop van de 31 woningen in fase 2 gaat van start op zaterdag 16 maart 2019.  Je bent van harte welkom  tussen 11.00-13.00 uur aan de Clarenburg 1 (voormalige school) in Leusden. 

De verkoop van de 31 woningen in fase 2 gaat van start op zaterdag 16 maart 2019.  Je bent van harte welkom  tussen 11.00-13.00 uur aan de Clarenburg 1 (voormalige school) in Leusden. Wat kun je verwachten tijdens dit verkoopevent? Je ontvangt alle informatie over deze zeer ruime woningen en alle mogelijkheden. Ook kun je advies vragen aan onze interieurarchitect, vragen stellen aan de makelaars, de ligging (gedeeltelijk) bekijken en dat alles natuurlijk met iets te drinken en iets lekkers.

Parkeren op de locatie is helaas niet mogelijk. Kom je met de auto? Parkeer deze dan op het parkeerterrein van winkelcentrum de Hamershof en loop vanaf daar naar de verkooplocatie.

Geef nu jouw voorkeur voor een bouwnummer door! Lokaal nieuws donderdag 20 december 2018

Geef nu jouw voorkeur voor een bouwnummer door!

De plannen en ontwerpen voor De Verborgen Tuinen zijn al een heel stuk verder en Je kunt nu een gedetailleerder kijkje nemen!

Op deze website staat nu een interactieve situatiekaart. Hier zie je per bouwnummer de impressies, plattegronden en prijsranges van de woningen. Ook kun je vanaf nu vrijblijvend jouw voorkeur voor jouw favoriete bouwnummer doorgeven en hiermee een streepje voor krijgen bij de toewijzing. 

Let op: dit is nog geen officiële inschrijving. Definitief inschrijven kan vanaf  de start verkoop op 16  maart 2019.

Neem snel een kijkje en geef jouw favoriete bouwnummer door! Je bouwnummervoorkeur doorgeven kan tot en met zaterdag 9 maart as.

5 belangrijke begrippen bij het kopen van nieuwbouw Lokaal nieuws maandag 17 december 2018

5 belangrijke begrippen bij het kopen van nieuwbouw

Er komt heel wat kijken bij het kopen van een huis. Juist bij een woning die nog gebouwd moet worden, krijg je te maken met zaken die typisch zijn voor nieuwbouw. Anders dan wanneer je een bestaande woning zou kopen. Niet iedereen kent de terminologie.  

Een woning kopen doen we maar een paar keer in ons leven. Juist daarom is het belangrijk deze aankoop bewust en weloverwogen te doen. Je oriënteert op de woningen in een buurt waar je graag zou willen wonen en je bepaalt waar je behoefte aan hebt. Een groot huis met een tuin, een appartement of een bungalow bijvoorbeeld. Je laat je goed voorlichten over je hypotheekvorm en vervolgens raak je in gesprek over die ene woning die je zo graag zou willen. Bij een nieuwbouwwoning komen er dan termen voorbij die niet altijd even duidelijk zijn. We zetten de vijf belangrijkste op een rij en geven uitleg.

Bouwrente

Als de koopovereenkomst is getekend is de woning nog niet opgeleverd. Die moet immers nog gebouwd worden. De periode vanaf het tekenen van de overeenkomst tot aan de oplevering van het huis, moet er rente worden betaald, bouwrente of grondrente genoemd. Pas bij het tekenen van de hypotheekakte bij de notaris stopt het betalen van de grond- of bouwrente aan de aannemer.

Vrij op naam

Bij het kopen van een kavel of een nieuwbouwwoning worden er geen kosten koper in rekening gebracht. Het zijn de kosten die gemaakt worden om eigenaar van een huis te worden zoals overdrachtbelasting (2 procent van de woningprijs) en notariskosten voor de hypotheekakte.

Bouwdepot

De afgesloten hypotheeksom wordt in een bouwdepot gestort. Daarvan wordt de verdere bouw van de woning gefinancierd. Je ontvangt rente over het bedrag dat in het bouwdepot is gestort.

Vooroplevering

Een vooroplevering vindt plaats een week voordat het huis wordt opgeleverd. De aannemer gaat samen met de toekomstige bewoner de woning inspecteren. Het doel: er voor zorgen dat er geen gebreken zijn bij de uiteindelijke oplevering. Mochten er dus gebreken blijken, dan moeten die eigenlijk in die tussenliggende week nog verholpen worden.

Ruwbouwopties

Dit zijn wijzigingen die aan de woning worden aangebracht die zo groot zijn dat ze belangrijk zijn voor de constructie van het huis en ook de voorbereiding van de bouw beïnvloeden.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leusden.

Aanmelden