Actueel

Nieuws

Bouw start eind 2019 Lokaal nieuws maandag 08 juli 2019

Bouw start eind 2019

De bouw van de 31 woningen in fase 2 gaat eind 2019 van start.

Wil je ook eind 2020 in jouw nieuwe woning in De Verborgen Tuinen wonen? Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Bekijk het aanbod en neem contact op met de makelaar. 

Nog enkele woningen beschikbaar Lokaal nieuws woensdag 10 april 2019

Nog enkele woningen beschikbaar

De makelaars zijn gestart met de gesprekken met de optanten na de toewijzing. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. 

De makelaars zijn gestart met de gesprekken met de optanten na de toewijzing. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. 

Bekijk de kavelkaart om te zien welke woningen dit zijn! Heb je interesse in een woning schrijf je dan in. 

De inschrijving is gesloten Lokaal nieuws maandag 01 april 2019

De inschrijving is gesloten

De inschrijving voor de woningen in fase 2 is gesloten. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.

De inschrijving voor de woningen in fase 2 is gesloten. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Vanaf 3 april gaan de makelaars contact opnemen met de kandidaten die een woning toegewezen hebben gekregen. Mocht er daarna nog een woning vrijkomen nemen de makelaars contact op met de reservekandidaten die zich voor dit bouwnummer hebben ingeschreven. 

Verkoop gestart Lokaal nieuws maandag 18 maart 2019

Verkoop gestart

De verkoop van de 31 woningen in fase 2 is zaterdag 16 maart jl. succesvol van start gegaan. Alle informatie over de woningen is te vinden op de website. 

De verkoop van de 31 woningen in fase 2 is zaterdag 16 maart jl.  succesvol van start gegaan. Alle informatie over de woningen is te vinden op de website. 

De inschrijving is gesloten. Maart je kunt je nog altijd inschrijven als reservekandidaat. Je dient in te loggen in jouw account en te kiezen voor "digitaal inschrijfformulier" en de 4 stappen te doorlopen.

Vragen of onduidelijkheden?
Heb je vragen over het project? Je kunt altijd contact opnemen met Herbrink Makelaars via 033 - 495 09 50 of onze woonadviseur Jeanette Loonstra 06-14271 221. Liever mailen? Stuur een mailtje naar info@deverborgentuinen.nl.

Start verkoop 16 maart 2019 Lokaal nieuws maandag 18 februari 2019

Start verkoop 16 maart 2019

De verkoop van de 31 woningen in fase 2 gaat van start op zaterdag 16 maart 2019.  Je bent van harte welkom  tussen 11.00-13.00 uur aan de Clarenburg 1 (voormalige school) in Leusden. 

De verkoop van de 31 woningen in fase 2 gaat van start op zaterdag 16 maart 2019.  Je bent van harte welkom  tussen 11.00-13.00 uur aan de Clarenburg 1 (voormalige school) in Leusden. Wat kun je verwachten tijdens dit verkoopevent? Je ontvangt alle informatie over deze zeer ruime woningen en alle mogelijkheden. Ook kun je advies vragen aan onze interieurarchitect, vragen stellen aan de makelaars, de ligging (gedeeltelijk) bekijken en dat alles natuurlijk met iets te drinken en iets lekkers.

Parkeren op de locatie is helaas niet mogelijk. Kom je met de auto? Parkeer deze dan op het parkeerterrein van winkelcentrum de Hamershof en loop vanaf daar naar de verkooplocatie.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leusden.

Aanmelden