PrincenParc Leusden

Leusden - 't Ruige Veld
Actueel aanbod

€ 480.000,- tot € 870.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
137 - 220m2
Kaveloppervlak
88 - 209m2
Inhoud
514 - 785m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 6

Over dit project

Heb je altijd al royaal willen wonen in het groen? Op deze prachtige locatie aan de Kastanjelaan in Leusden, waar je zo park Princenhof in loopt, worden 38 riante woningen gerealiseerd in het lommerrijke plan PrincenParc. Dit unieke en duurzame woonconcept bestaat uit geschakelde woningen met een buitengewoon luxueuze en natuurlijke uitstraling. De ruimte rond de woningen is groen, heerlijk rustig en autovrij, waardoor je je direct thuis voelt!

38 RIANTE PARKWONINGEN
De 38 stijlvolle woningen in PrincenParc zijn een lust voor het oog en bieden je vorstelijk veel ruimte door hun riante indeling. Ze liggen verdeeld over vier robuuste woonblokken met veel uitstraling en een imposante daklijn. De prominente hogere parkwoningen op de koppen geven het plan cachet terwijl de gevelbekleding van natuurlijk hout en het lichte metselwerk in aardetinten je een vriendelijk welkom heten. De woningen zijn zeer duurzaam gebouwd. Met zonnepanelen, hoogwaardige isolatie en een duurzame warmtepomp is het energieverbruik, afhankelijk van je levensstijl (bijna) nul! Deze bijzondere woningen worden aangeboden voor een prijs variërend tussen de € 480.000,- en € 870.000,- v.o.n. Het woonoppervlak van de ruime woningen varieert van. ca. 137 m2 tot maar liefst 220 m2.

NOG ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR
De bouw is gestart en de woningen worden naar verwachting begin 2024 opgeleverd. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar dus pak nu jouw kans op een woning op deze prachtige plek!

Bekijk de projectwebsite: www.princenparc-leusden.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
PrincenParc Leusden
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 38 beschikbaar
Prijs
€ 480.000,- tot € 870.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leusden.

Aanmelden