De verborgen tuinen

Leusden - Leusden-Zuid
Actueel aanbod

€ 520.000,- tot € 745.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
148 - 229m2
Kaveloppervlak
140 - 373m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

NOG ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR
INTERESSE? ZORG DAT JE ER SNEL BIJ BENT

Stel je eens voor: elke dag wakker worden met een idyllisch uitzicht over een natuurrijke omgeving en het rustgevende geluid van buitenleven op de achtergrond. In De Verborgen Tuinen wordt dit ideaalbeeld binnenkort werkelijkheid. Hier woon je op een unieke plek in Leusden, uitkijkend op jouw ruime privé-tuin en een oase van gezamenlijk groen. Deze gloednieuwe en karakteristieke woonwijk staat garant voor een geborgen leven middenin Nederland.

De Verborgen Tuinen kenmerkt zich door een omlijning van mooie beukenhagen met een groen 'hart' en statige architectuur met eigentijdse details. Dankzij de beukenhagen rondom ontstaat een bijzonder hecht en veilig gevoel binnen de wijk. Ook zal de nieuwe wijk beschikken over een gemeenschappelijke tuin. Hier vormt een nieuw te planten grote, markante boom de blikvanger en het symbolische middelpunt in deze kersverse woonwijk. En dit alles op loopafstand van het gezellige stadscentrum. Het beste van twee werelden dus!

Leusden - groen en centraal
De Verborgen Tuinen ligt centraal in Leusden, tegenover het typische Hollandse landschap met weilanden, sloten, authentieke boerderijen en eindeloze vergezichten. Zo nu en dan behoefte aan de grote stad? Dan rijd je in slechts een kwartiertje de historische binnenstad van Amersfoort binnen. Wat een luxe!

Rondom de nieuwe woonwijk vind je bovendien winkelcentrum Hamershof voor al jouw dagelijkse boodschappen, Theater De Tuin voor een gezellig avondje uit en de Schoolsteegse Bosjes en de dijk langs het Valleikanaal voor de allermooiste wandelingen dichtbij huis. Oftewel: ook in de buurt van De Verborgen Tuinen vermaak jij je zeker weten!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De verborgen tuinen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
31
Prijs
€ 520.000,- tot € 745.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts

Locatie

Actueel

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leusden.

Aanmelden