Ursulineweg

Leusden
Actueel aanbod

€ 495.000,- tot € 696.657,-

Kenmerken

Woonoppervlak
200 - 200m2
Kaveloppervlak
959 - 1645m2
Inhoud
600 - 600m3
Aantal kamers
6

Over dit project

NIEUW
In de loop van 2018 zal het mogelijk worden om op de kavels alleen een vrijstaande woning toe te staan zonder (verplichte) bedrijfsruimte. Altijd al je droomhuis op deze unieke locatie aan de groene rand van Leusden willen realiseren? Informeer alvast naar de mogelijkheden.

--------------

Ondernemend wonen aan de Ursulineweg Leusden.
Wonen en werken aan de groene rand van Leusden. De Ursulineweg biedt ruimte aan vier bouwkavels bestemd voor een vrijstaande woning in combinatie met een bedrijfs- of kantoorruimte. Elke kavel is direct ontsloten aan de Ursulineweg en heeft zicht op het groene buitengebied.

U woont en werkt in het groen en heeft toch alle voorzieningen binnen handbereik. Winkels, basisscholen en zelfs het centrum van Amersfoort zijn eenvoudig met de fiets bereikbaar. De aansluiting op de A28 ligt slechts op enkele minuten rijden.

Altijd al gedroomd van de ideale bedrijfs- of kantoorruimte bij uw huis? De vier bouwkavels aan de Ursulineweg bieden vele mogelijkheden om invulling te geven aan uw individuele wensen. Bekijk de website voor de mogelijkheden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Ursulineweg
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
4
Prijs
€ 495.000,- tot € 696.657,-
Type woningen
Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leusden.

Aanmelden