Wonen in Huis van Leusden

Leusden - Leusden-Centrum Oost
Actueel aanbod

€ 340.000,- tot € 350.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
90 - 90m2
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

ALLE APPARTEMENTEN UITVERKOCHT
Alle appartementen in Huis van Leusden zijn inmiddels verkocht.

***************************************

EEN HUIS VOOR ALLE LEUSDENAREN
Midden in het dorp, aan ’t Erf, komt straks het Huis van Leusden te staan. Een huis dat écht voor iedere inwoner bedoeld is. Met een gemeentehuis, kantoren voor maatschappelijke organisaties, zorgwoningen én luxe appartementen. Het is een heerlijke plek om te wonen. Want alles wat Leusden aantrekkelijk maakt, heeft u straks bij de hand.

365 DAGEN PER JAAR TUINPLEZIER IN DE BINNENTUIN

Midden in het gebouw vindt u de binnentuin. Op een oppervlakte van zo'n 500 m2 is het elke dag genieten. Even in het zonnetje zitten, een praatje maken met de buren of met een krant of de iPad in de hand het laatste nieuws doornemen.

HET HUIS VAN DE DUURZAME TOEKOMST

Uiteraard nemen we onze verantwoordelijkheid voor latere generaties serieus. Is het Huis van Leusden wel duurzaam? Absoluut. Een voorbeeld: de gemeente haalt het grootste deel van haar elektriciteit uit energiezuinige zonnepanelen. De huidige kelder onder het gemeentehuis wordt hergebruikt als kelder voor de bergingen en als parkeerruimte. Uw appartement voldoet straks aan alle eisen van het Bouwbesluit.

30 APPARTEMENTEN EN 2 PENTHOUSES
U kiest uit 30 appartementen – variërend van circa 80 tot 95 m2 – en 2 penthouses van maar liefst 155 m2! De woningen zijn verdeeld over verschillende woningtypes met twee slaapkamers. De penthouses hebben drie slaapkamers. Alle woningen worden voorzien van vloerverwarming, een compleet ingerichte keuken, luxe sanitair en tegelwerk en hebben minimaal 1 parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. Natuurlijk heeft u ook midden in het centrum uw eigen buiten: een fijn balkon of terras. Wordt het Huis van Leusden ook úw huis?

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in Huis van Leusden
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
34
Prijs
€ 340.000,- tot € 350.000,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats
Eigendom
Volle eigendom
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Winkelcentrum

Locatie

Stel je vraag

Contact

Si-No Makelaardij B.V.
Oeverstraat 30
3961 AN Wijk bij Duurstede
jeroen@si-no.nl
http://www.si-no.nl/

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leusden.

Aanmelden