Hof van Liz

Leusden - 't Ruige Veld
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Hof van Liz - Wonen in Leusden

Een prachtige woonlocatie
Genieten van een heerlijke en royale woning of appartement in een bosrijke en parkachtige omgeving? Dat kan in ‘Hof van Liz’, prachtig gelegen in dorp Leusden, in de provincie Utrecht.

Dichtbij het gezellige winkelcentrum met een diversiteit aan winkels. Maar ook de natuur is op een steenworp afstand. De Utrechtse Heuvelrug die grotendeels bedekt is met bos en heidevelden, is een oase van rust. Een heerlijke fiets- of wandeltocht langs vorstelijke landgoederen en hun pittoreske dorpjes behoort tot de mogelijkheden. In ‘Hof van Liz’ zijn wij bezig met de ontwikkeling van ca. 20 twee-onder-een-kapwoningen, 5 vrijstaande woningen en 12 koopappartementen. Allen modern wat betreft wooncomfort, gasloos en erg duurzaam.

Geïnteresseerd in dit project? Meld je dan nu aan blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en start verkoop!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hof van Liz
Start verkoop
30-06-2020
Koopwoningen
37
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Balkon
Balkon

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leusden.

Aanmelden