Hof van Liz

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Leusden - Leusden-Centrum West
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Hof van Liz - Wonen in Leusden

Comfortabel wonen in het heerlijk groene Leusden? Met Hof van Liz, bestaande uit 22 twee-onder-een-kapwoningen, 3 vrijstaande woningen en 12 koopappartementen, krijgt Leusden er een ontspannen en zeer kindvriendelijke woonwijk bij!

De woningen en appartementen staan in een parkachtige setting met kronkelige paden en oude bomen. De woningen en appartementen hebben veel glas zodat dit groen ook vanuit de woning maximaal ervaren wordt. Het kleurgebruik is geïnspireerd op het groene karakter van de omgeving. Er is gekozen voor een ingetogen stijl, met natuurlijke materialen en warmte tinten waardoor de kleuren gevelsteen en houtaccenten naadloos aansluiten bij de natuurlijke uitstraling van het gebied.

Voor uw boodschappen kunt u terecht bij winkelcentrum de Biezenkamp dat op loopafstand te bereiken is. Of dichtbij het geheel vernieuwde winkelcentrum De Hamershof. In de vrije uren is het heerlijke fietsen en wandelen in de directe omgeving. Leusden ligt gedeeltelijk op de Utrechtse Heuvelrug met uitgestrekte bossen en heidevelden. U kunt alle kanten op!

Geïnteresseerd in dit project? Meld je dan nu aan blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en start verkoop!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hof van Liz
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
37
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Balkon
Balkon

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leusden.

Aanmelden