Princenhof

Leusden
Toekomstig aanbod

Over dit project

Het nieuwe wonen in Princenhof

Woononderzoek nieuwbouw in Princenhof
In Leusden, om precies te zijn op het kantorenpark Princenhof, ligt een verborgen schat. Nu nog tref je hier kantoorgebouwen. Maar als het aan de gemeente Leusden, Heilijgers Projectontwikkeling en bouwbedrijf Schoonderbeek ligt, ontstaat hier straks een interessante mix van wonen, werken en recreëren. Hoe dat er exact uit komt te zien? Daarin mag jij nu meedenken met dit woononderzoek.

Princenhof wordt een unieke locatie waar er naast ruimte voor duurzame woningen met een bijzondere architectuur, ook plek komt voor bijvoorbeeld kleinschalige horeca en andere bedrijven. Een smeltkroes van wonen en ondernemen. Een autoluwe wijk met veel groen. Een plek waar je trots op kunt zijn!

Meld je nu aan en vul het woononderzoek in en wij houden je op de hoogte over de laatste ontwikkelingen en start verkoop!

De locatie
Princenhof bevindt zich aan de noordkant van Leusden. De vijver in het groene Princenpark is een verborgen parel en ligt in de buurt van het hoofdkantoor van ARAG Rechtsbijstand aan de Kastanjelaan. Waar Princenhof nu nog een plek is met kantoren, gaat het straks een plek worden voor bijzondere samenwerkingsinitiatieven tussen particulieren en ondernemers. In de plannen voor de nieuwe woonwijk wordt ingezet op veel openbaar groen tussen de bebouwing. Een grote groep nieuwbouwwoningen zullen met hun voordeur gaan grenzen aan het park. Autoverkeer in Princenhof zal tot een minimum worden beperkt.

Alle ingrediënten zijn aanwezig om deze plek uit te laten groeien tot een veilige, duurzame en gezonde leef-, woon- en werkomgeving. Een plek waar het delen van het openbaar groen, de aanwezige voorzieningen, auto’s of achtertuinen tot bijzondere ontmoetingen kan leiden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Princenhof
Type woningen
Eengezinswoning, Overig

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Kantoor
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leusden.

Aanmelden