Achterveld

Leusden - Achterveld
Actueel aanbod

€ 275.000,- tot € 675.000,-

Over dit project

NU IN VERKOOP - VELD 1, 2 & 3 IN ACHTERVELD
INSCHRIJVEN KAN TOT MAANDAG 24 JUNI 23:59 UUR

Na het eten een wandeling door de wijk maken, een praatje met de buren, kinderen die onbekommerd op straat spelen, een kopje koffie drinken op het terras of wielrennen in het landelijke buitengebied om de hoek. Dat is wonen in Achterveld. Met Amersfoort en Leusden op steenworpafstand, woon je in Achterveld in een landelijke omgeving met volop groen. Na de succesvolle verkoop van Veld 4 & 5 gaan we op de Velden 1, 2 & 3 een mooie mix van rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en levensloopbestendige woningen realiseren. In het plan komen ook vrije kavels, enkele huurwoningen en een kleinschalig appartementencomplex. Een absolute aanwinst voor het dorp dat in ontwikkeling is, maar waarvan het dorpse karakter nooit verloren gaat.

Zie jij jezelf al wonen in Achterveld? Schrijf je dan nu definitief in voor een woning in Veld 1, 2 & 3 in Achterveld. Inschrijven kan tot maandag 24 juni 23.59 uur.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Achterveld
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
46
Prijs
€ 275.000,- tot € 675.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Restaurant/cafetaria, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leusden.

Aanmelden