Achterveld

Leusden - 't Ruige Veld
Actueel aanbod

€ 234.000,- tot € 458.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
87 - 120m2
Kaveloppervlak
87 - 492m2
Aantal kamers
2 - 4

Over dit project

Achterveld - Waar je buiten thuis bent

VERKOOP GESTART!!

33 nieuwbouwwoningen en 5 vrije kavels
Gemoedelijk wonen in een dorpse sfeer. Na het eten een wandeling door de wijk, een praatje met de buren, kinderen die onbekommerd op straat spelen, een kopje koffie drinken op het terras of wielrennen in het landelijke buitengebied om de hoek. Dat is wonen in Achterveld. In het dorp wordt volop gebouwd. In veld 4 & 5 komen 33 nieuwbouwwoningen in verschillende types en vijf vrije kavels. Je hebt keuze uit rijwoningen (bestaande uit tussen- en hoekwoningen), twee-onder-een-kapwoningen en levensloopbestendige woningen.

Schrijf je nu in voor dit mooie woonproject in Achterveld! Ga naar: www.woneninachterveld.nl.

Nieuwbouw in Achterveld
Alles splinternieuw, onderhoudsarm, energiezuinig en helemaal in jouw smaak. Hoe heerlijk is het om lekker nieuw te wonen in een dorpse, landelijke omgeving? Je hebt keuze uit verschillende woningtypes, met per blok een zeer diverse geveluitstraling. Van starters en gezinnen tot senioren; samen maken jullie veld 4 & 5 tot een prettige plek om te wonen.

Gemoedelijk en dorps wonen
Hou jij van gezellig wonen in een dorpse sfeer? In een dorp waar iedereen postbode Ben en Desiree van de Spar, maar ook elkaar kent? Dan zit je in Achterveld helemaal goed. Hier woon je landelijk, ruim en rustig maar wel met volop gezelligheid van een woonwijk. De gezelligheid van een glas rode wijn op het terras van de Roskam of de Hessenkar geeft een bourgondisch tintje aan elke dag.

Buiten zijn, wonen en leven
Helemaal tot rust komen na je werk en mooie wandelingen of fietstochten maken door de natuur. Dat kan in Achterveld uitstekend. Vanuit je nieuwe woning ben je zo in het buitengebied waar je volop kunt genieten van groen en ruimte.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Achterveld
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
38
Prijs
€ 234.000,- tot € 458.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrije kavel

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Restaurant/cafetaria, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leusden.

Aanmelden