Valleipark fase 3, 11 woningen

Leusden - 't Ruige Veld
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
120 - 120m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

Valleipark - Laatste woningen in verkoop!!

In het mooie Valleipark ben je één met de natuur. Vele rustzoekers gingen je voor. Ze wonen met veel plezier op dit bijzondere plekje in Leusden. Nu komen de laatste 11 rijwoningen te koop. Pak jij deze kans?

Exclusieve omgeving
Valleipark ligt aan de noordrand van Leusden. Precies tussen het Valleikanaal en de Liniedijk met wandelpad en oude bunkers. Het vrije gevoel van landelijk wonen ervaar je hier dagelijks. Middenin de wijk liggen natuurlijk ingerichte wiggen met zicht op de Gelderse Vallei. Kortom, de natuur ligt letterlijk aan je voeten.

Wonen in de natuur
Valleipark is ruim opgezet met kronkelende groene laantjes, wiggen en plantsoenen. Ga maar eens kijken, het grootste deel van de wijk is al bewoond. De laatste rijwoningen met tuinen op het westen komen aan het Weldamhof, bij de entree van de wijk. Om de hoek van de wijk ligt trouwens De Biezenkamp en ook basisscholen vind je in de buurt. En wist je dat je ook zo op de A28 zit?

Valleiwoning C
De laatste 11 woningen zijn qua indeling gelijk. De kavels verschillen in grootte en ligging. Met de vele opties pas je het huis aan naar jouw woonwensen. Van een uitbouw tot extra kamers op zolder.

Geïnteresseerd in dit project? Of wil jij meer informatie? Ga dan naar www.valleipark.nl en schrijf je in!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Valleipark fase 3, 11 woningen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
11
Type woningen
Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin, Tuin op het Westen
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Restaurant/cafetaria, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leusden.

Aanmelden