Lokaal nieuws maandag 18 maart 2019 Bron: De verborgen tuinen

Verkoop gestart

De verkoop van de 31 woningen in fase 2 is zaterdag 16 maart jl. succesvol van start gegaan. Alle informatie over de woningen is te vinden op de website. 

De verkoop van de 31 woningen in fase 2 is zaterdag 16 maart jl.  succesvol van start gegaan. Alle informatie over de woningen is te vinden op de website. 

De inschrijving is gesloten. Maart je kunt je nog altijd inschrijven als reservekandidaat. Je dient in te loggen in jouw account en te kiezen voor "digitaal inschrijfformulier" en de 4 stappen te doorlopen.

Vragen of onduidelijkheden?
Heb je vragen over het project? Je kunt altijd contact opnemen met Herbrink Makelaars via 033 - 495 09 50 of onze woonadviseur Jeanette Loonstra 06-14271 221. Liever mailen? Stuur een mailtje naar info@deverborgentuinen.nl.

Meer weten over De verborgen tuinen

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leusden.

Aanmelden