Lokaal nieuws maandag 18 februari 2019 Bron: De verborgen tuinen

Start verkoop 16 maart 2019

De verkoop van de 31 woningen in fase 2 gaat van start op zaterdag 16 maart 2019.  Je bent van harte welkom  tussen 11.00-13.00 uur aan de Clarenburg 1 (voormalige school) in Leusden. 

De verkoop van de 31 woningen in fase 2 gaat van start op zaterdag 16 maart 2019.  Je bent van harte welkom  tussen 11.00-13.00 uur aan de Clarenburg 1 (voormalige school) in Leusden. Wat kun je verwachten tijdens dit verkoopevent? Je ontvangt alle informatie over deze zeer ruime woningen en alle mogelijkheden. Ook kun je advies vragen aan onze interieurarchitect, vragen stellen aan de makelaars, de ligging (gedeeltelijk) bekijken en dat alles natuurlijk met iets te drinken en iets lekkers.

Parkeren op de locatie is helaas niet mogelijk. Kom je met de auto? Parkeer deze dan op het parkeerterrein van winkelcentrum de Hamershof en loop vanaf daar naar de verkooplocatie.

Meer weten over De verborgen tuinen

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leusden.

Aanmelden